Info - Herriemenie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Info

Orkest

De HerrieMenie is opgerich op 14 juni 1984 door Martin de Wit en Ries van Stokkum. Destijds ook genaamd de Quick Bacchus Band.
Naast de niet ongebruikelijke ups en downs in de bezetting mogen wij constateren, dat de huidige bezetting gedurende een reeks van jaren bijeen is.
Een viertal leden is ons reeds ontvallen te weten : Jan Huijsmans, Siem The, Piet Bekkers,  Ries van Stokkum en Jaap Rademaker.
Met Carnaval 1985 trokken wij erop uit met drie nummers: Rucki Zucki, Gloria en Jeden Tag. Destijds was dat voldoende om telkens in een andere Oeteldonksche kroeg eens op te kunnen treden.
Tegenwoordig beschikt de club over een uitgebreid repertoire, waaronder vele Oeteldonksche nummers, die veelal een beetje jazzy worden gebracht. Hierdoor heeft onze club een enigszins afwijkende sound, welke in het algemeen goed wordt ontvangen door het publiek.
Het enthousiasme is onverminderd groot en standaard spelen wij op donderdag vóór de Carnaval in Düsseldorf tijdens Altweiberfestnacht en vanaf zaterdag voor de carnaval in Oeteldonk onder meer bij het oliebollenfantengeloop  Sinds een jaar of tien spelen we ook op maandagmorgen als muzikale begeleiding voor Carnavalsvereniging De Oetels. Met groot succes spelen wij o.a. bij onze zuider- en oosterburen. We waren te gast in Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven, Mechelen, Keulen, Dusseldorf en in dorpen aan de Moezel waar we o.a. braderieën hebben opgeluisterd. Natuurlijk zijn we ook in eigen land bekend van Maastricht tot in Groningen.

info.herriemenie@gmail.com
0623116624
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu